marți, 7 ianuarie 2014

Ingrijirea plantelor de apartament ascunde mici secrete,va prezint aceste secrete dupa cum urmeaza:
Secretele ingrijirii si intretinerii plantelor de apartament
Spre deosebire de florile in vaza, plantele de apartament sunt mult mai „pretentioase” si necesita mult mai multa ingrijire:

1. Plantele sunt organisme vii si, de aceea, trebuie hranite. Alege ingrasamantul adecvat fiecarei flori in parte si foloseste-l lunar in perioadele de crestere si saptamanal, in timpul infloririi.
2. Plantele de apartament sunt mari iubitoare de lumina. De aceea, este indicat sa le asezi intr-un loc in care lumina soarelui bate toata ziua. Exista si exceptii de plante de apartament care nu iubesc lumina solara, ci umbra sau lumina difuza. Asigura-te ca oferi plantelor tale mediul propice pentru o crestere normala!
3. Frunzele florilor trebuie curatate in permanenta pentru ca planta sa se poata dezvolta sanatos. Curatarea si intretinerea frunzelor se face prin pulverizare cu apa sau solutii speciale.
4. Pamantul ales pentru plantele de apartament trebuie sa fie fertilizat si bine afanat ca sa permita infiltrarea apei. Pentru siguranta ta si a plantelor, trebuie sa alegi pamantul de sera pe care il gasesti in magazinele de specialitate sau in supermarket-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu